Dashboards

We ontwerpen interactieve dashboards met verbluffende datavisualisaties. Geen statische slide decks of complexe Excel-gebaseerde managementrapportenmeer, maar realtime updates uw over HR, werving, werknemersprestaties en nog veel meer. Overal beschikbaar op elk apparaat.

Met Excel en een bekwame data-analist kom je een heel eind. We kennen allemaal de typische headcount- & payrolrapporten die maandelijks met het management worden gedeeld. Maar stel je eens voor welke inzichten HR zou kunnen opleveren als HR-data wordt gecombineerd met data uit sales, operations, finance, etc. en gepresenteerd in super intuïtieve dashboards. Dan sluit HR echt aan bij de bedrijfsstrategie en hebben ze een geweldig verhaal te vertellen.

Wij ontwerpen Power BI dashboards voor HR & Talent leiderschap om hen te helpen hun bedrijf te verbeteren. Wij leveren:

 • HR Dashboards Onze data-ontwerpers en Power BI experts maken geweldige dashboards en infographics.
 • Custom Visuals Wij ontwerpen visualisaties op maat om in het BI-platform van uw keuze te gebruiken om uw data in de relevante context te presenteren.
 • Statistische Analyses Voor geavanceerde analytische doeleinden bieden we oplossingen in R aan.
Meer weten?

Data Integraties

Onze integratie- en API-experts verbinden alle software die u gebruikt voor HR en andere bedrijfsprocessen. We bouwen integraties op maat, ontwerpen slimme middle-ware en zorgen voor onderhoud. We hebben ook een set out-of-the-box connectoren beschikbaar voor de meest gebruikte HR-platforms.

Onze ontwikkelaars weten niet alleen alles van API’s en hoe ze slimme integraties kunnen bouwen. Ze begrijpen ook HR-administraties en weten wat er nodig is om gebruikers, salarisgegevens, geschiedenis, recruitment-websites, etc. te integreren. We doen meer dan alleen bouwen en implementeren; wij zorgen ook voor hosting, onderhoud en continue verbetering van data-integraties.

Om uw softwarelandschap slim te integreren en handmatige gegevensinvoer te verminderen, leveren wij:

 • Integratie Ontwerp Samen met uw HR-proceseigenaren creëren we een solide ontwerp en datastroom.
 • Technische Ontwikkeling Hierbij wordt de code geschreven. We bouwen het daadwerkelijke integratiecomponent dat vereiste velden van het ene platform naar het andere pusht of trekt.
 • Integratie Hosting Wij zorgen voor hosting, doen actieve monitoring van de integratie om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft draaien.
Meer weten?

Feedback Surveys

Feedback van sollicitanten en werknemers is een waardevolle motor voor HR om te veranderen, te verbeteren en te begrijpen wat werknemers drijft. We ondersteunen klanten met geautomatiseerde feedbackoplossingen die werken. Zowel automatische verzending van enquêtes als inzichten via een custom feedback dashboard.

Het management moet de gezondheid van hun bedrijfscultuur begrijpen en weten hoe werknemers en sollicitanten de organisatie ervaren. We bouwen slimme feedbackprocessen voor HR-leiders om automatisch engagement onderzoeken uit te voeren en inzichten te verzamelen via intuïtieve dashboards.

Ons aanbod voor sollicitanten en medewerkers omvat:

 • Automatische Surveys We ontwerpen een geautomatiseerd proces om enquêtes te triggeren bij sollicitanten, managers en werknemers om die naar hun ervaring vragen.
 • Notificaties We bouwen geautomatiseerde meldingen in in het proces zodat betrokkenen op de hoogte kunnen worden gehouden van zaken die aandacht nodig hebben, zoals zeer lage scores, zeer hoge scores, specifieke opmerkingen, enz.
 • Feedback Dashboard Automatisch gegenereerde enquêteresultaten worden verzameld in een realtime feedback-dashboard.
Meer weten?

Data Migraties

Wanneer uw organisatie naar een nieuw HR-platform migreert, is het van vitaal belang om historische gegevens te verzamelen en de rapportageprocessen niet te verstoren. Er is ook geen beter moment om de datakwaliteit te verbeteren dan bij het migreren naar een nieuw systeem. We voeren slimme datamigratieprojecten uit in complexe domeinen zoals payroll, CoreHR en financiën.

Wanneer uw team naar een nieuw systeem verhuist, moeten in de meeste gevallen historische gegevens worden meegenomen voor rapportage- en opzoekdoeleinden. Voor een succesvolle migratie zijn foutloze datamapping, opschoning en testloads nodig. We hebben de meeste complexe datamigraties op het gebied van salarisadministratie en HR succesvol uitgevoerd.

Datawerk waar we in het bijzonder goed in zijn:

 • Data Cleaning Een migratie is het perfecte moment om naar de gegevenskwaliteit te kijken en de dataset op te schonen die in het nieuwe systeem wordt geladen.
 • Data Transformaties Verschillende platforms hebben bijna altijd verschillende dataformaten, veldlabels etc. nodig. Onze HR-dataspecialisten weten zelfs de meest complexe datasets in kaart te brengen.
 • Data Loading: Eenmaal getransformeerde gegevens moeten worden voorbereid om te worden geladen. Voor bijna alle systemen die er zijn, weten we welke formaten het beste werken.
Meer weten?

×
*verplicht veld
Cloudwatch