Procesontwerp & Selectie

Denk na voordat je iets doet. HR moet gaan over de werknemers en hun behoeften. Voordat een tool wordt geïmplementeerd, is het essentieel om schaalbare processen te definiëren, user stories vast te leggen en een platform te selecteren dat naadloos aansluit bij zowel de doelen als de cultuur van de organisatie.

We leveren zeer gespecialiseerde ondersteuning voor teams die volledig mensgerichte HR- en talentmanagementdiensten willen introduceren.

Software is slechts een hulpmiddel. Het bouwen van een nieuwe HR-functie met blijvende impact vraagt eerst om:

 • HR Procesanalyses: Goed beschreven, slimme en gebruiksvriendelijke HR-processen
 • User Stories en Pakketselectie Vergelijk softwareproducten effectief en selecteer de oplossing die echt bij uw bedrijf past
 • Programma Management Begeleiding van complexe HR-projecten die raken aan domeinen zoals Finance, Inkoop en ERP.

Implementeren & Integreren

Begin klein, denk groot, handel snel. Onze projecten zijn erop gericht om binnen enkele dagen een werkend software-prototype te leveren. Onze implementatiespecialisten gaan op in een gezamenlijk team met experts van uw organisatie om snelle feedbackloops te garanderen en continu te verbeteren.

We leveren flexibele HR-implementatieprojecten uiten integreren oplossing met andere applicaties die uw organisatie in gebruik heeft.

Om zo snel mogelijk een werkend prototype te leveren en binnen enkele weken live te gaan, bieden wij:

 • Software Configuratie Expertise We hebben een team van zeer gespecialiseerde HR-implementatieconsultants met certificering in verschillende HR-oplossingen
 • Integration Expertise Om processen en data te laten stromen, moet uw nieuwe HR-platform goed geïntegreerd worden in uw huidige IT-landschap.
 • Training en Change Management We betrekken uw organisatie door zowel eindgebruikers als systeembeheerders op te leiden en leveren intuïtieve explainer video’s, tutorials en gebruikershandleidingen.
Meer weten

Ondersteunen & Verbeteren

Neem de controle na go-live. Live gaan met een nieuw HR-platform is nog maar het begin. Om het beste uit uw HR-investering te halen en volledige adoptie te bereiken, heeft u uitstekende gebruikersondersteuning, flexibele verwerking van wijzigingsverzoeken en nieuwe releases nodig.

In HR, net zoals in e-commerce, kan een slechte klantenservice-ervaring ervoor zorgen dat je een product voor altijd afzweert. Een goede klantenservice maakt je echter een fan. HR moet snel reageren op verzoeken, vragen en feedback van gebruikers.

Om te streven naar maximale gebruikerstevredenheid en om uw platform op één lijn te houden met uw HR-bedrijfsprocessen, heeft u het volgende nodig:

 • HR helpdesk U hoeft geen systeembeheerders op locatie te hebben. Wij bieden systeemondersteuning op afstand, geleverd door gespecialiseerde implementatieconsultants.
 • Change Management Waar processen veranderen, moet software continu op elkaar worden afgestemd. We verwerken feedback en wijzigingsverzoeken zeer snel op verzoek van uw gebruikers
 • Release Management HR SaaS-leveranciers pushen doorgaans elke maand nieuwe releases. We zorgen ervoor dat nieuwe releases worden geconfigureerd, getest en uitgelegd.
Meer weten?

Analyseren & Rapporteren

Laat de data het hele verhaal vertellen. HR heeft een geweldige kans om het bedrijf te helpen betere beslissingen te nemen over mensen en manieren van werken. Door data bij elkaar te brengen, slimme analyses en krachtige datavisualisaties uit te voeren, heeft HR een geweldig verhaal te vertellen.

HR kan strategisch perspectief brengen op datgene dat het belangrijkst is voor de organisatie; de mensen. We helpen bij het creëren van data-gestuurde teams en leveren praktische expertise op het gebied van datamodellering, datavisualisatie of datamigratie.

Om het beste uit de beschikbare HR-gegevens te halen heeft uw team nodig:

 • HR Dashboards We ontwerpen dashboards en visualisaties die uw bedrijfsleiderschap echt verder helpen.
 • Custom Reports Met de expertise van het softwareplatform dat u gebruikt, kunnen we de aangepaste rapporten en geplande e-mailmeldingen ontwerpen die uw stakeholders verwachten.
 • Data Cleaning & Migration Rapporteren met impact begint met schone en gestructureerde gegevens. We schonen en verplaatsen HR-datasets met behulp van slimme datakwaliteitslogica.
Meer weten?

×
*verplicht veld
Cloudwatch