SUPPORT SERVICES

HR SUPPORTS DESKS AS A SERVICE

SUPPORT SERVICES

Ook na implementatie van een HR systeem lopen gebruikers soms tegen problemen met het gebruik van de software aan. Een account is verlopen, er moet een nieuwe gebruiker worden opgevoerd, een onderdeel van de software werkt niet, of de gebruiker weet simpelweg even niet hoe iets in het systeem werkt.

Cloudwatch is uw partner voor HR applicatiebeheer en gebruikersondersteuning. Met onze ervaring in HR en kennis van een breed portfolio van HR (SaaS) systemen leveren wij gebruikers kraakheldere ondersteuning via onze helpdesk, helpen HR teams nieuwe releases goed in gebruik te nemen en verzorgen op maat gemaakte trainingen.

Alle vragen en problemen waar uw medewerkers met het gebruik van HR systemen tegenaanlopen worden snel opgelost en persoonlijk beantwoord. 2e-lijns support, een volledige 1e-lijn helpdesk, of een applicatiebeheerder op uw eigen kantoorlocatie; samen met u vinden we de best passende oplossing.

Met onze schaalbare HR support services is het aannemen, trainen en behouden van systeemspecialisten binnen uw HR team niet nodig, waardoor uw organisatie kan rekenen op de beste ondersteuning en een sterk lagere ‘cost of ownership’.

Maak vrijblijvend een afspraak, wij komen u graag een passende business case presenteren.

Onze Klanten

BEKIJK CASE

Cloudwatch fungeert wereldwijd als onze PowerBI & data visualisatie partner. Waar onze experts ondersteuning nodig hebben met data visualisatie en Microsoft PowerBI werken we samen met specialisten van Cloudwatch

- Jouko van Aggelen, Cubiks
BEKIJK CASE

Cloudwatch helpt CSU bij het selecteren en implementeren van volledig nieuwe HR-automatisering en een plannings- / urenverwerkingstool. Praktisch, no-nonsense; samenwerking zoals het hoort!

- Jeroen Heijmans, CSU
BEKIJK CASE

“Specialisten van Cloudwatch hebben mij en mijn team geholpen om snel, pragmatisch onze key requirements voor een nieuwe wereldwijd recruitmentsysteem te beschrijven”

- Danielle van Alewijn, Frieslandcampina
BEKIJK CASE

“Action Recruitment heeft met Cloudwatch samengewerkt om te onderzoeken welke recruitmentssoftware het beste bij onze behoefte past”

- Sylvia Houwers, Action
Meer over onze klanten