HR IMPLEMENTATIES

SCHAALBARE HR PROCESSEN, LICHTE IMPLEMENTATIES

HR IMPLEMENTATIES

Als gecertificeerd integratie partner van Cornerstone OnDemand en Lumesse verzorgen wij HR systeemimplementaties voor onze klanten. In de rol van functional lead, business analist, project- of programmamanager, of als technisch integrator; wij staan voor een lichte, bestuurbare implementatie van een nieuw HR systeem, integratie van bestaande systemen, of doorvoer van een grote systeemaanpassing.

Onze consultants zijn geen IT-ers, maar ervaren HR experts die uw processen begrijpen, en daarnaast gecertificeerd zijn als integratieconsultant op een aantal leidende HCM SaaS producten. Wij geloven niet in zware projectorganisaties met veel junior consultants, maar in agile projecten die vertrekken vanuit de behoefte van de HR professional.

Wij gaan er altijd voor om HR systemen in een klein aantal iteraties naadloos te laten aansluiten op de wensen van de HR professionals in uw organisatie en zorgen altijd voor een optimale overgang naar de beheersorganisatie.

Vraag een van onze partners naar onze diensten, bekijk onze klant cases, of vraag een kennismaking met een van onze consultants aan.

Onze Klanten

BEKIJK CASE

“Action Recruitment heeft met Cloudwatch samengewerkt om te onderzoeken welke recruitmentssoftware het beste bij onze behoefte past”

- Sylvia Houwers, Action
Meer over onze klanten