HR CONSULTING

PRAGMATISCH, TOEPASBAAR, ZO MIN MOGELIJK SLIDES

HR CONSULTING

Digital HR, HR self-services; Niet alleen administratieve HR processen, maar ook strategische activiteiten zoals talent management worden steeds vaker ondersteund met slim gebruik van data en technologie. Hiermee wordt van HR professionals niet alleen gevraagd om business partner voor managers en directies te zijn; ook wordt de eigentijdse HR professional steeds meer geacht als procesexpert, of data analist te kunnen acteren.

Cloudwatch helpt HR professionals processen, automatisering en data naadloos op elkaar aan te sluiten. Of het nu gaat om het beschrijven van gebruikerseisen (user stories), het LEAN maken van een HR proces, een marktonderzoek naar passende systemen, of het definiëren van een goede HRIS roadmap, wij werken altijd vanuit de behoefte van de HR professional en zijn, of haar klanten in de business. Wij staan voor pragmatische adviestrajecten waarin we altijd kennis van de HR inhoud combineren met kennis van de systemen die uw organisatie in gebruik heeft, of overweegt aan te schaffen. Geen zware projectorganisaties, geen nodeloze slidedecks, maar output waar HR meteen mee aan de slag kan.

Vraag een vrijblijvende kennismaking met een van onze partners aan, of vraag het onze klanten naar onze manier van werken.

Onze Klanten

BEKIJK CASE

“Specialisten van Cloudwatch hebben mij en mijn team geholpen om snel, pragmatisch onze key requirements voor een nieuwe wereldwijd recruitmentsysteem te beschrijven”

- Danielle van Alewijn, Frieslandcampina
BEKIJK CASE

“Action Recruitment heeft met Cloudwatch samengewerkt om te onderzoeken welke recruitmentssoftware het beste bij onze behoefte past”

- Sylvia Houwers, Action
Meer over onze klanten