People Analytics

MAATWERK REPORTING SERVICES

People Analytics

Goede beslissingen worden genomen op basis van betrouwbare data. Met de juiste applicaties in gebruik hebben HR-professionals een schat aan informatie over het medewerkersbestand tot hun beschikking. Het is alleen zaak deze data op een goede manier te combineren, te interpreteren en te vertalen naar een onderbouwd HR beleid.

Heldere HR metrics geven inzicht in personeelsplanning, medewerkersbeoordelingen, verzuim, recruitment kengetallen, etc. en stellen managers in staat onderbouwde beslissingen te nemen over het meest waardevolle bezit van de organisatie, de mensen. Een slimme combinatie van HR data levert inzichten en voorspellingen op basis waarvan de organisatie de strategie kan aanpassen.

Cloudwatch ontwikkelt HR dashboards waarin informatie over al uw HR processen in een enkele klik inzichtelijk wordt gemaakt. Wij kennen uw HR systeemlandschap als geen ander zijn in de meeste gevallen in staat om in slechts dagen krachtige dashboards te leveren die aan HR en managers binnen de organisatie worden aangeboden via een app en via de webbrowser. Onze dashboards stellen uw HR professionals in staat een gestructureerde dialoog aan te gaan met hun klanten en geven inzichten waarop uw management kan vertrouwen.

Onze Klanten

BEKIJK CASE

Cloudwatch fungeert wereldwijd als onze PowerBI & data visualisatie partner. Waar onze experts ondersteuning nodig hebben met data visualisatie en Microsoft PowerBI werken we samen met specialisten van Cloudwatch

- Jouko van Aggelen, Cubiks
BEKIJK CASE

Cloudwatch helpt CSU bij het selecteren en implementeren van volledig nieuwe HR-automatiseringĀ en een plannings- / urenverwerkingstool. Praktisch, no-nonsense; samenwerking zoals het hoort!

- Jeroen Heijmans, CSU
BEKIJK CASE

“Specialisten van Cloudwatch hebben mij en mijn team geholpen om snel, pragmatisch onze key requirements voor een nieuwe wereldwijd recruitmentsysteem te beschrijven”

- Danielle van Alewijn, Frieslandcampina
BEKIJK CASE

“Action Recruitment heeft met Cloudwatch samengewerkt om te onderzoeken welke recruitmentssoftware het beste bij onze behoefte past”

- Sylvia Houwers, Action
Meer over onze klanten