TEAM

Wie wij zijn

Wij zijn Cloudwatch; de specialist op het gebied van Digital HR, HR Tech en People Analytics. Samen met onze opdrachtgevers bouwen wij HR afdelingen van de toekomst. Door processen, automatisering en data naadloos op elkaar aan te laten sluiten stellen wij HR professionals in staat de strategisch business partner te zijn die de directie nodig heeft.

Dit doen we door zowel de onmisbare HR administratie rondom bijvoorbeeld in- door- & uitstroom en compensatie, als talent management processen zoals beoordelen en L&D goed te automatiseren. Hierbij maken we gebruik van slimme self-services daar waar het past en halen we de maximale waarde uit de schat aan data die HR tot z’n beschikking heeft.

We zijn ervan overtuigd dat geweldige HR dienstverlening voortkomen uit een samenspel tussen gebruikersbehoeften, business doelstellingen, nauwe samenwerking & snelle feedbackloops. Ons succes en plezier zit in het vermogen om te kunnen samensmelten met de HR- & IT-specialisten van onze klant.

Waar we voor staan? Geen zware projectorganisaties, geen onnodige slidedecks, maar resultaten waar HR, medewerker & manager meteen mee aan de slag kunnen.

Wij zijn geen IT-ers, maar HR experts met ervaring in vakgebieden als Learning & Development, Performance Management, Recruitment, etc. Met aandacht voor uw manier van werken en kennis van het softwareproduct dat uw team gebruikt, gaan wij er altijd voor om verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Sabine Bovendeaard

Associate Consultant

Sabine Bovendeaard

Associate Consultant

Patrick van Bruggen

Associate Consultant

Patrick is aan Cloudwatch verbonden als expert op het gebied van SAP/SuccessFactors. Zowel in implementaties, als in beheertrajecten voegt hij hele specifieke productkennis toe. Als Patrick niet aan de slag is staat hij graag op het voetbalveld.

Patrick van Bruggen

Associate Consultant

Richard Andreas

HRIS & Payroll Specialist

Richard is onze specialist in HR admin processen & payroll. Waar wij werken aan implementaties van centrale HR administratiesystemen en Payroll(integraties) is Richard onze man.

Richard Andreas

HRIS & Payroll Specialist

Renée van Aalst

HRIS Specialist

Renée weet alles van processen rondom Recruitment en Core HR Operations. Renée richt zich zowel op applicatiebeheer als consulting binnen deze HR gebieden. Ze weet veel van de recruitmentapplicaties van Cornerstone on Demand en van Lumesse. Wanneer Renée niet aan het werk is ze waarschijnlijk aan het reizen op een ander continent.

Renée van Aalst

HRIS Specialist

Leonie Koot-Spanhaak

HRIS Specialist

Leonie is support specialist & consultant voor een aantal van onze opdrachtgevers. Leonie heeft veel kennis van Lumesse producten als TalentLink en de producten van Cornerstone OnDemand, maar werkt ook veel mee in adviestrajecten en implementaties als business analist. Ze is altijd beschikbaar voor haar klanten en collega’s en thuis trotse moeder van Robin

 

Leonie Koot-Spanhaak

HRIS Specialist

Jorrit Idsingh

HRIS Specialist

Als het echt technisch wordt, dan staan we aan Jorrit’s bureau. Hij ontwikkelt webapplicaties en werkt met API’s om HR systemen goed met elkaar te laten praten. Daarnaast is Jorrit gecertificeerd als implementatiemanager op de producten van Cornerstone on Demand en verzorgt hij voor onze klanten zowel implementaties als beheerservices op deze applicaties. Wanneer niet aan het werk hangt hij aan z’n kite.

Jorrit Idsingh

HRIS Specialist

Jolien Kamper

HRIS Specialist

 

Jolien is spin in het web van onze beheerservices. Ze weet alles van de producten van Lumesse en CezanneHR. Het gaat haar niet alleen over techniek, maar juist over HR en de manier waarop we met onze klanten communiceren. Bijna alle interne verbeterinitiatieven komen van Jolien. Wanneer ze niet opneemt is ze waarschijnlijk op het voetbalveld, of op een stedentrip met vrienden.

Jolien Kamper

HRIS Specialist

Konstantinos Ioannou

Technology & Analytics Lead

Kostas is onze Technologie & Data Analytics Lead en de grootste Microsoft-evangelist in Nederland. Hij komt uit Athene, maar is van plan voorlopig in Nederland te blijven wonen en werken. Hij ontwikkelt HR Dashboards voor onze klanten en werkt in bredere zin al alle datagerelateerde vraagstukken. Daar zijn weliswaar 12 koppen koffie per dag voor nodig, maar het resultaat overtreft altijd weer de verwachtingen van onze klanten.

 

Konstantinos Ioannou

Technology & Analytics Lead

Marjan van den Hurk

Managing Director

Marjan geeft leiding aan het beheerteam. Altijd beschikbaar om zelf mee te werken aan een issue of een vraag van een klant, ze weet alles van de producten van Cornerstone, SuccessFactors en Lumesse. Naast beheer verzorgt Marjan veel productimplementaties en producttrainingen bij onze opdrachtgevers. Marjan meestal aan het werk behalve op woensdagochtend, dan wordt er getennist.

Marjan van den Hurk

Managing Director

Roland Reffeltrath

Managing Partner

Roland heeft samen met Jochem Cloudwatch opgericht. Roland’s interesse en expertise in HR-IT komt voort uit zijn tijd bij Ahold, waar hij na zijn studie bedrijfseconomie aan de slag ging. Hierna is Roland, met een team zelfstandigen om zich heen, jaren actief geweest als HRIS Specialist en heeft tal van implementaties begeleid. Roland overziet vanuit Cloudwatch met name de grotere pakketimplementaties en consulting werkzaamheden. Wanneer z’n agenda het toelaat rent hij graag een Marathon, of reist hij met camper en gezin door Europa.

Roland Reffeltrath

Managing Partner

Jochem ter Steege

Managing Partner

Jochem heeft samen met Roland Cloudwatch opgericht. Na 8 jaar als zelfstandig HRIS Consultant gewerkt te hebben en verschillende implementaties, van m.n. recruitment applicaties, was het zijn doel om een full-service HRIS team op te bouwen. Binnen Cloudwatch houdt Jochem zicht vooral bezig met nieuwe diensten op het gebied van Analytics en met Marketing & Sales. Wanneer hij niet op kantoor is, is hij waarschijnlijk te vinden op een strand, of op een zeilboot.

Jochem ter Steege

Managing Partner

Caroline Roelofsen

Associate Consultant HR Analytics

Caroline is sinds 2016 als Associate verbonden aan Cloudwatch en houdt zich bezig met Advisory en New Business op het gebied van HR Analytics. In haar vorige rol als HR Group Program Manager bij Imtech was ze verantwoordelijk voor opzet en uitrol van alle change binnen het HR domein. M.n. data driven HR is een speerpunt van Caroline.

Caroline Roelofsen

Associate Consultant HR Analytics

Minouche Holl

HRIS Consultant

Minouche is een vaste kracht op zowel HR support (Taleo & Cornerstone on Demand) als op het gebied van HR implementaties. Ze is met name gespecialiseerd in Learning & Development en in Recruitment. Naast haar werk als HRIS Consultant is ze een groot wijnliefhebber en importeert ze speciale wijnen uit Italie.

Minouche Holl

HRIS Consultant

Diensten

HR CONSULTING

HR IMPLEMENTATIES

SUPPORT SERVICES

People Analytics